Årets julegave fra Skogbygda historielag.

Årets julegave fra Skogbygda historielag.

Som sikkert allerede kjent har vi kommet med et nytt hefte med lokalhistorie fra Skogbygda. Dette tar for seg historien om dagligvarehandelen, Sjøli Maskindrift og noen andre av våre lokale bedrifter i Skogbygda.  Heftet er utarbeidet av Klaus Aasvangen og Reidun S. Opsahl. Bjørn Olstad har stått for redigeringa. Dette er vårt sjette hefte. Vi retter en spesiell takk til alle som har lånt oss bilder og bidratt med historiene og til Joker som lar oss få selge heftene der.
I år har vi også tilbud om handlenett med ordsky over enkelte dialektord fra Skogbygda (eller skaubygda som vi sier). Handlenettene finnes i to utgaver, grønne med sort skrift og sorte med grønn skrift.
Alle heftene våre fås kjøpt hos Joker Skogbygda, og vi viser til tidligere meldinger om titler og priser. Handlenettene koster kr. 100 og blir inntil videre solgt gjennom styret.
På bildet viser Bjørn Olstad fram heftet og handlenettet i storslåtte omgivelser med fin utsikt over Skogbygda ved Sletthellene gapahuk på Vøienhøgda.

 

Legg igjen en kommentar