SMAKEN AV SKOGBYGDA 10.06.2016

SMAKEN AV SKOGBYGDA 10.06.2016

Gunnar Frigård igang med å tappe bjørkesevje
Gunnar Frigård igang med å tappe bjørkesevje

Avgang fra skolen kl. 1830. Frammøte på Fagerheim kl. 1930. Fredag 10. juni.

Vi utsetter påmeldingsfristen noen dager. Heftet kom litt seint i postkassa. Gi oss beskjed så fort som mulig hvis du blir med. Vi utsetter til onsdag 8. Juni.

Ta kontakt med Bjørg Bjørg Hauger Tlf. 419 20 845 eller Gerd Husås Tlf. 957 72 996 for påmelding. Kr 100 betales ved inngangen til Fagerheim. Gi beskjed om du kommer til Fagerheim eller skolen.

Viste du at det meste vi finner ute i naturen kan spises? For de som ønsker å gå fra skolen og gjennom skogen opp til Fagerheim møter på skolen. På turen vil vi finne mye vi kan spise. Samtidig vil vi lære litt om naturens smaker og vekster.

Vi smaker på mat vi har tilbredt med råvarer fra naturens spiskammer. Lar du deg friste av neslesuppe, bjørkesevje, eller smørdampede løvetannblader? Vi serverer suppe, og deler oppskrifter og tips med hverandre,

Anne Siri Brandrud kjent i Nes som tidligere Landbrukssjef og Naturens verden i NRK. Hun vil fortelle om den blå krukka. Krukka var sentral i NRK. De samlet urter og vekster på under sine vandringer i skog og mark.

Arrangementet er vårt bidrag i Folkehelseuka 2016.

Velkommen

Legg igjen en kommentar